Hou jij ook zo van Brahms of Mozart? Of misschien wel van Bach of Klara?

Wil je een cd kopen voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom……

Hoe vind je goede cd’s? De allerbeste cd’s?

Waar vind je de Top 75 van Klara en wat zijn die Klara-Muziekprijzen in godsnaam?

Hoe vind je op de website van Klara de beste cd’s van het voorbije jaar en zelfs van de voorbije jaren? Zijn er goede boeken en tijdschriften waarop je kunt vertrouwen als je cd’s  koopt? Bestaat er één in het Nederlands?

 

Klara-presentatrice en -redactrice Gerd Cavents beantwoordt deze vragen en jouw persoonlijke vragen op maandag 3 december in het Hannah-huis. Als je van klassieke muziek houdt, kom dan zeker langs!

 

 

Het allerbeste tijdschrift over nieuwe cd’s komt uit Engeland. Oudere uitgaven mét cd mag je meenemen voor 1 symbolische euro.

Gerd heeft bovendien haar cd-rekken opgeruimd en brengt cd’s mee die je zo mag meenemen, andere voor enkele euro’s. Voor haar lievelingscd van Klara, die van de Tuin van Eden, betaal je de VRT-vriendenprijs.

 

Het wordt een gezellige avond, maandag 3 december om 20 u. met een tasje koffie of thee en de pc op www.klara.be

EN ook voor jou de folder van de Klara-Muziekprijzen 2007 met voor tientallen euro’s kortingbonnen voor de beste cd’s en dvd’s van het voorbije jaar. Welkom!

 

 

 

 

 

Gerd Cavents werkt al 34 jaar voor de VRT-radio, meestal voor Radio 3, nu Klara. Ze houdt van klassieke muziek maar ook van volksmuziek en van de meeste andere genres. Ze woonde 10 jaar in Herent, nu in Haacht en is bestuurslid van de vzw Hannah.