Hannah werkt

Zoals elk jaar organiseren we tentoonstellingen, lezingen en concerten. Verder werken we mee aan regionale sociale en culturele evenementen.

 

Hannah vzw organiseert sedert 14 jaar tentoonstellingen met telkens een buitenlandse en een binnenlandse kunstenaar. En we combineren twee- en driedimensionaal werk rond een thema. Dat thema sluit meestal aan bij het actuele denk- en leefklimaat.

 

Cultuur moet, voor ons, buiten haar afgebakende oevers treden en overvloeien in de stroom van de samenleving. Wij doen in het klein wat grote culturele huizen in het groot doen. En we beleven er deugd aan.

 

Als VZW worden wij niet geacht winst te maken. Maar we steunen graag telkens een, of meerdere goede doelen. Dit werkjaar worden dit “The White Helmets,” een Syrische vrijwilligersorganisatie, vergelijkbaar met de Civiele Bescherming en de Brandweer bij ons (https://www.whitehelmets.org/).

Ze kunnen financiële hulp gebruiken en morele steun. En zonder solidariteit van “wij mensen onder elkaar” en een helpende hand zullen de tegenstellingen nog toenemen.

 

Vandaar ook dat de opbrengst van het gitaarconcert door Jan Wouters, de poëzieavond rond Rutger Kopland en het poëtisch concert “Vertedering” naar de Witte Helmen gaat.

 

En nu praktisch:

·        Stuur ons a.u.b. uw e-mailadres indien wij dit niet nog niet hebben.
Op die manier kunnen we heel wat portkosten uitsparen.

·        Graag inschrijven (via e-mail aan hannah@hannah.be of tel. 016/23 85 74) voor de poëzieavond van 6 december en het concert op 18 december.

·        Hannah’s huisvrienden houden ons boven water en laten ons toe verder te werken.
Huisvriend 2017 word je door 25 euro te storten op:
BE14 0682 4548 3583 van HANNAH INTERCULTURELE PROJECTEN , Herent

·        In maart 2017 kijken wij uit naar de tentoonstelling “Avant-hier et après-demain” met werk van Gerdi Fonk (B), Cécile Auréjac en Imago Sekoya (FR)

 

(15 november 2017)

 

Hannah Interculturele projecten
Mechelsesteenweg 361, 3020 Herent

web:      www.hannah.be
e-mail: hannah@hannah.be
tel. :       016 23 85 74