UT 6691
ISO 9999 21.18.06

Basiskenmerken:
Uitvoering: bureaurekenmachine
Weergave: grote cijfers en spraak
Taal: Frans
Scherm: LCD (grijze cijfers)
Aantal cijfers: 10
Geheugen

Aanvullende informatie:
*De Ultmost Model UT 6691 is een franssprekende bureaurekenmachine met vrij grote opschriften op de toetsen. Er bestaat ook een Engelse versie maar die is in Nederland of Vlaanderen niet verkrijgbaar.
*Naast de vier basisbewerkingen (optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen) biedt deze rekenmachine een procent-functie en een geheugen. Met negatieve getallen werken
is niet mogelijk.
*Het toestel heeft een klokje met datum- en alarmfunctie. Het uur en het alarmtijdstip worden uitgesproken, de datum niet. Als alarmmelding kan je kiezen uit een bieptoon of ‚‚n van de 16 ingebouwde muziekjes (waarvan de snelheid en toon regelbaar zijn).
*Tijdens een rekenkundige bewerking worden zowel al de toetsaanslagen als de getallen op het LCD-scherm uitgesproken. Via de "REP"-toets kan het getal op het LCD-scherm nogmaals worden uitgesproken.
*De gebruiker kan kiezen of het getal op het LCD-scherm als een reeks cijfers of als getal moet worden uitgesproken.
*Van de vele mogelijke indicaties aan de rand van het LCD-scherm worden er slechts drie uitgesproken: de geheugenindicatie, de foutboodschap en het minteken.
*Spreeksnelheid en volume zijn beide in twee standen instelbaar. De spraak kan ook uitgeschakeld worden. Een oortelefoonaansluiting is niet voorzien.
*Met de herzettoets (reset) aan de achterzijde kan je de originele fabrieksinstellingen van de rekenmachine terugroepen.
*Standaard meegeleverd: Nederlandstalige handleiding in zwartschrift, batterijtjes.
*Voeding: batterijtjes.
*Afmetingen: 20 x 13,5 x 3,5 cm.

Producent:
ULTMOST INDUSTRIAL CORPORATION
4F, 52 Ming Chuang Road
Hsintien, Taipei
Taiwan
Telefoon: +886 2 917 9901
Fax: +886 2 917 7603

Leverancier en prijs:
-Belgi‰: Blindenzorg Licht en Liefde: 811 BEF / 20 euro (juni'99, incl. BTW)
-Nederland: geen leverancier gekend

Naar inhoudsopgave