Reader VGA-C 17
ISO 9999 21.06.03

Basiskenmerken:
Uitvoering: bureaumodel met bordcamera
Weergave: kleur
Schermdiagonaal: 43 cm (17")
Vergroting: 3,5 tot 42 maal
Keuze tekst- en achtergrondkleur
Autofocus en elektrische zoom
PC-aansluiting

Aanvullende informatie:
*De Reader VGA-C17 is een bureaumodel kleuren TV-loep die voorzien is van een vaste camera, aangevuld met een extra afstandscamera (bordcamera).
*Het bedieningspaneel aan de voorzijde onder het beeldscherm biedt draaiknoppen om de vergrotingsfactor en beeldscherpte van de vaste camera in te stellen en om contrast en helderheid te regelen. Verder zijn er toetsen voor tijdelijke uitschakeling van het autofocus-systeem, verdubbeling van de vergrotingsfactor, keuze van de weergavemodus (re‰le kleuren of diverse combinaties van artifici‰le kleuren), in- of uitschakelen van invers beeld en het regelen van de deelbeeldmogelijkheden. Een aparte bedieningseenheid aan de linkerzijde biedt een joystick om de bordcamera elektrisch te richten en toetsen om in of uit te zoomen, om het bordcamerabeeld tijdelijk te bevriezen en voor de keuze tussen weergave van vaste of bordcamerabeeld.
*De gebruiker kan schakelen tussen weergave van enkel camerabeeld, enkel PC-beeld of gecombineerde weergave van camera- en PC-beeld. In dat laatste geval kan hij het formaat van beide deelbeelden zelf bepalen. Wat het camerabeeld betreft kan er geschakeld worden tussen het beeld van de bord- en de vaste camera. Weergave van twee camera- deelbeelden is niet mogelijk.
*Het leesplateau biedt knoppen om de bewegingsweerstand in te stellen en om het plateau te blokkeren. Ook kunnen links en rechts kantlijnen ingesteld worden.
*Schrijfwerk is mogelijk doordat de afstand tussen camera en leesplateau instelbaar is.
*Dankzij de standaard meegeleverde roltafel kan het toestel vlot van lokaal verhuizen.
*Standaard meegeleverd: in hoogte verstelbare werktafel op wielen.
*Optie: elektrisch aangedreven leesplateau.
*Aansluitingen: VGA-ingang, VGA-uitgang, camera-aansluiting, joystick-aansluiting.

Producent:
TIEMAN
Moolhoek 11
3235 XK Rockanje
Nederland
Telefoon: +31 (0)1814 2477
Fax: +31 (0)1814 1190
Email: info@tieman.nl

Leverancier en prijs:
-Belgi‰: Sensotec: 309.906 BEF / 7.682 euro (maart '99, excl.BTW)

Naar inhoudsopgave